Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 67g29kcal2.3g3.2g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.2g0.3g0.9g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g20g2.8kcal0.4g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g334kcal14.6g43g10.8g1.8g
Valittu annoskoko132g167kcal7.3g21.5g5.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna66g84kcal3.7g10.8g2.7g0.5g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474