Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 75g32kcal2.5g3.6g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.5g0.4g1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g23g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g376kcal16.2g48.6g12g2g
Valittu annoskoko149g188kcal8.1g24.3g6g1g
Annoskoko puolitettuna74g94kcal4.1g12.2g3g0.5g
Arvot/100g100g127kcal5.5g16.4g4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474