Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 83g36kcal2.8g4g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g25g3.5kcal0.5g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g417kcal18.2g54g13.2g2.2g
Valittu annoskoko165g209kcal9.1g27g6.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna83g104kcal4.6g13.5g3.3g0.6g
Arvot/100g100g127kcal5.5g16.4g4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474