Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 100g43kcal3.4g4.8g1g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.3g0.5g1.4g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g30g4.2kcal0.6g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g501kcal22g64.6g16.4g2.8g
Valittu annoskoko198g250kcal11g32.3g8.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna99g125kcal5.5g16.2g4.1g0.7g
Arvot/100g100g126kcal5.6g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474