Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1000g427kcal33.8g48g10g0g
Kananmuna kuoreton 240g342kcal30g0.7g24.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g300g42kcal5.7g1.2g1.5g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g5007kcal218.4g645.8g161.6g27.4g
Valittu annoskoko1980g2503kcal109.2g322.9g80.8g13.7g
Annoskoko puolitettuna990g1252kcal54.6g161.5g40.4g6.9g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474