Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 117g50kcal3.9g5.6g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.9g0.5g1.6g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g35g4.9kcal0.7g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g584kcal25.4g75.4g19g3.2g
Valittu annoskoko231g292kcal12.7g37.7g9.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna116g146kcal6.4g18.9g4.8g0.8g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474