Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 125g53kcal4.2g6g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g38g5.3kcal0.7g0.2g0.2g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g626kcal27.2g80.8g20.2g3.4g
Valittu annoskoko248g313kcal13.6g40.4g10.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna124g157kcal6.8g20.2g5.1g0.9g
Arvot/100g100g127kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474