Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 133g57kcal4.5g6.4g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.4g0.6g1.8g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g40g5.6kcal0.8g0.2g0.2g0g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g667kcal29.2g86.2g21.4g3.6g
Valittu annoskoko264g334kcal14.6g43.1g10.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna132g167kcal7.3g21.6g5.4g0.9g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474