Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 150g64kcal5.1g7.2g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g201kcal6g41g0.7g2g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g45g6.3kcal0.9g0.2g0.2g0g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g751kcal33g97g24.2g4g
Valittu annoskoko297g376kcal16.5g48.5g12.1g2g
Annoskoko puolitettuna149g188kcal8.3g24.3g6.1g1g
Arvot/100g100g126kcal5.6g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474