Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 17g7.1kcal0.6g0.8g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g83kcal3.8g10.8g2.8g0.4g
Valittu annoskoko33g42kcal1.9g5.4g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g21kcal1g2.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g126kcal5.7g16.3g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474