Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 167g71kcal5.6g8g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g50g7kcal1g0.2g0.3g0g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g835kcal36.4g107.6g27.2g4.6g
Valittu annoskoko330g417kcal18.2g53.8g13.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna165g209kcal9.1g26.9g6.8g1.2g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474