Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 200g85kcal6.8g9.6g2g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g268kcal7.9g54.6g0.9g2.7g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g60g8.4kcal1.1g0.2g0.3g0g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1001kcal43.6g129g32.2g5.4g
Valittu annoskoko396g501kcal21.8g64.5g16.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna198g250kcal10.9g32.3g8.1g1.4g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474