Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2000g854kcal67.6g96g20g0g
Kananmuna kuoreton 480g685kcal60g1.4g49.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g600g84kcal11.4g2.4g3g0g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g10013kcal437g1291.6g323.2g54.6g
Valittu annoskoko3960g5007kcal218.5g645.8g161.6g27.3g
Annoskoko puolitettuna1980g2503kcal109.3g322.9g80.8g13.7g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474