Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 233g100kcal7.9g11.2g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 56g80kcal7g0.2g5.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g312kcal9.3g63.7g1.1g3.2g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g70g10kcal1.3g0.3g0.4g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g1168kcal51g150.8g37.6g6.4g
Valittu annoskoko462g584kcal25.5g75.4g18.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna231g292kcal12.8g37.7g9.4g1.6g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474