Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 25g11kcal0.8g1.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g7.5g1.1kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g125kcal5.2g16g3.8g0.6g
Valittu annoskoko50g63kcal2.6g8g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g31kcal1.3g4g1g0.2g
Arvot/100g100g127kcal5.3g16.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474