Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 250g107kcal8.4g12g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g75g11kcal1.4g0.3g0.4g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1251kcal54.4g161.6g40.4g6.8g
Valittu annoskoko495g626kcal27.2g80.8g20.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna248g313kcal13.6g40.4g10.1g1.7g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474