Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 267g114kcal9g12.8g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g357kcal10.6g72.8g1.2g3.6g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g80g11kcal1.5g0.3g0.4g0g
Rypsiöljy 11g94kcal0g0g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g1335kcal58.2g172.2g43.2g7.2g
Valittu annoskoko528g668kcal29.1g86.1g21.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna264g334kcal14.6g43.1g10.8g1.8g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474