Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 300g128kcal10.1g14.4g3g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 117g402kcal11.9g81.9g1.4g4.1g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g90g13kcal1.7g0.4g0.5g0g
Rypsiöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1502kcal65.4g193.8g48.6g8.2g
Valittu annoskoko594g751kcal32.7g96.9g24.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna297g376kcal16.4g48.5g12.2g2.1g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474