Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 33g14kcal1.1g1.6g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g10g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g167kcal7.2g21.4g5.4g1g
Valittu annoskoko66g83kcal3.6g10.7g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g42kcal1.8g5.4g1.4g0.3g
Arvot/100g100g127kcal5.5g16.2g4.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474