Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 333g142kcal11.3g16g3.3g0g
Kananmuna kuoreton 80g114kcal10g0.2g8.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g100g14kcal1.9g0.4g0.5g0g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1669kcal72.8g215.2g53.8g9.2g
Valittu annoskoko660g834kcal36.4g107.6g26.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna330g417kcal18.2g53.8g13.5g2.3g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474