Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 42g18kcal1.4g2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g13g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g209kcal9g27g6.8g1.2g
Valittu annoskoko83g104kcal4.5g13.5g3.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g52kcal2.3g6.8g1.7g0.3g
Arvot/100g100g126kcal5.4g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474