Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 50g21kcal1.7g2.4g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g15g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g250kcal11g32.4g8g1.4g
Valittu annoskoko99g125kcal5.5g16.2g4g0.7g
Annoskoko puolitettuna50g63kcal2.8g8.1g2g0.4g
Arvot/100g100g126kcal5.6g16.4g4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474