Helppo suklaakakku
Tämä on todella helppo ja yksinkertainen ohje, samalla älyttömän hyvää!
50 g margariinia
1 kananmuna (n.50 g)
1 1/2 dl sokeri (n. 145 g)
1 1/4 dl vehnäjauhoja (n. 80 g)
2 rkl kaakaojauhetta (n. 6 g)
1 tl vaniljasokeria (n. 3 g)
ripaus suolaa
Tästä tulee pieneen, 15 cm halkaisijaltaan irtopohjakakkuvuokaan annos.
Jos teet normaalikokoiseen, tuplaa aineiden määrät!
Kananmuna ja sokeri vaahdotetaan, sekaan sulatettu, jäähtynyt voi vuorotellen kuivien aineiden kanssa.
Paista uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia.
Kakusta tulee parasta, kun sen jättää keskeltä löysäksi ja antaa jäähtyä.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa
Ellushka