Juustoinen peruna-jauhelihavuoka
-Pistä uuni 200 asteelle.
-Kuori ja viipaloi perunat.
(pottu määrä on vaan arvio)
-Paista jauheliha ja mausta (itte heitän liemikuution joukkoon).
-Heitä koskenlaskija tai miksi ei mikä tahansa muu sulate- tai tuorejuusto jauhelihan joukkoon(mut koskenlaskija on tooosi hyvää) ja tilkka vettä joukkoon ettei se ole ihan tönkköä.
-Sitten pistä kerros perunoita vuuan pohjalle ja pikkasen suolaa perunoiden pinnalle ja sitten kerros jauhelihaa, kerros perunoita ja suolaa, kerros jauhelihaa jne..
-Kaada vedet päälle (vesikin on vaan arvio, siilleen että siit ei ihan keittoa tule4-5dl?) ja pistä kansi vuuan päälle ja uuniin joksikin aikaan(en tiedä kellon aikaa kun en sitä ikinä kato, mutta silleen et potut on valmiita)
-Ja tadaa! Det är valmis, ja hyvää on! Anna vähän aikaa vetäytyä.
Mukaan voi tietty heittää jotain vihanneksia tai jotain mut itte teen näin pelkistettynä.
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2186 grammaa
Piipiipaapa