Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl160g544kcal22.4g89.6g10.7g17.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000g330kcal33g49g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti40g200kcal10g13.3g11.5g11.4g
Vehnälese 24g55kcal3.2g3.7g1.1g9g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g600g420kcal0.6g102g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g3098kcal138.4g515.2g47.8g76g
Valittu annoskoko1824g1549kcal69.2g257.6g23.9g38g
Annoskoko puolitettuna912g774kcal34.6g128.8g12g19g
Arvot/100g100g85kcal3.8g14.1g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194