Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5g17kcal0.7g2.8g0.3g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.2g6.2kcal0.3g0.4g0.4g0.4g
Vehnälese 0.8g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g19g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g97kcal4.2g16g1.4g2.6g
Valittu annoskoko57g48kcal2.1g8g0.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna29g24kcal1.1g4g0.4g0.7g
Arvot/100g100g85kcal3.7g14g1.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194