Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl80g272kcal11.2g44.8g5.4g8.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti20g100kcal5g6.7g5.8g5.7g
Vehnälese 12g27kcal1.6g1.8g0.5g4.5g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g300g210kcal0.3g51g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g1549kcal69.2g257.6g24g38g
Valittu annoskoko912g774kcal34.6g128.8g12g19g
Annoskoko puolitettuna456g387kcal17.3g64.4g6g9.5g
Arvot/100g100g85kcal3.8g14.1g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194