Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3250g163kcal27.5g10.5g0.8g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)125g900kcal0.1g0.1g100g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit200g42kcal6.6g3.8g0g5g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g200g370kcal44g4g20g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2554g5702kcal233g236.4g419g21g
Valittu annoskoko1277g2851kcal116.5g118.2g209.5g10.5g
Annoskoko puolitettuna639g1426kcal58.3g59.1g104.8g5.3g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245