Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 150g443kcal13.1g78g3.8g20.9g
Puolukka 200g78kcal0.9g13.6g1g5.2g
Canderel makeutusjauhe10g38kcal0.3g9.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g1119kcal28.6g201.8g9.6g52.2g
Valittu annoskoko1860g559kcal14.3g100.9g4.8g26.1g
Annoskoko puolitettuna930g280kcal7.2g50.5g2.4g13.1g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315