Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jouluruukku

Kuori kasvikset ja leikkaa ne hyvin ohuiksi viipaleiksi.

Yhdistä suola ja mausteet keskenään.

Kaada kerma kattilaan, lisää jauhot ja kuumenna sekoittaen.

Lisää juustoraaste ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lado kasvikset kerroksittain vuokaan, ripottele mausteseos ja kaada juustokastiketta kerrosten väliin.

Peitä vuoka kannella tai alumiinifoliolla.

Kypsennä noin 3 tuntia 175 asteisessa uunissa.

Mausteita 0,5 rkl suolaa
2 tl timjamia
1 tl salviaa
0,5 tl mustapippuria
1 tl rosmariinia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lahasi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 500g144kcal5g23g1.5g9g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Juustoraaste emmental punaleima200g780kcal58g0g60g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g35kcal1.2g7.1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g3696kcal150.4g158.2g266g48.8g
Valittu annoskoko1760g1848kcal75.2g79.1g133g24.4g
Annoskoko puolitettuna880g924kcal37.6g39.6g66.5g12.2g
Arvot/100g100g105kcal4.3g4.5g7.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93465