Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 535g669kcal112.3g0g24.1g0g
Ruokakerma ingman 5%361g307kcal12.6g21.6g18g0g
Dijonsinappi, Maille, Original57g40kcal2.3g4.6g1.7g1.7g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Oliiviöljy 16g144kcal0g0g16.2g0g
Ruokasuola jodioitu 1.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g126g93kcal5.7g16.3g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g2604kcal272.8g100g121.2g8.4g
Valittu annoskoko1140g1302kcal136.4g50g60.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna570g651kcal68.2g25g30.3g2.1g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547