Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 624g781kcal131g0g28.1g0g
Ruokakerma ingman 5%421g358kcal14.7g25.2g21g0g
Dijonsinappi, Maille, Original67g47kcal2.7g5.3g2g2g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Oliiviöljy 19g167kcal0g0g18.9g0g
Ruokasuola jodioitu 1.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g147g109kcal6.6g19g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g3038kcal318.2g116.2g141.2g9.8g
Valittu annoskoko1330g1519kcal159.1g58.1g70.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna665g760kcal79.6g29.1g35.3g2.5g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547