Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 713g892kcal149.8g0g32.1g0g
Ruokakerma ingman 5%481g409kcal16.8g28.8g24g0g
Dijonsinappi, Maille, Original76g53kcal3g6.1g2.3g2.3g
Valkosipuli 57g62kcal4.5g9.3g0.3g1.2g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Oliiviöljy 22g191kcal0g0g21.6g0g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g168g125kcal7.6g21.7g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g3472kcal363.8g133g161.4g11.2g
Valittu annoskoko1520g1736kcal181.9g66.5g80.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna760g868kcal91g33.3g40.4g2.8g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547