Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 802g1004kcal168.5g0g36.1g0g
Ruokakerma ingman 5%541g460kcal18.9g32.5g27g0g
Dijonsinappi, Maille, Original86g60kcal3.4g6.9g2.6g2.6g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Oliiviöljy 24g215kcal0g0g24.3g0g
Ruokasuola jodioitu 1.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g189g140kcal8.5g24.4g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g3906kcal409.2g149.8g181.8g12.6g
Valittu annoskoko1710g1953kcal204.6g74.9g90.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna855g977kcal102.3g37.5g45.5g3.2g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547