Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 89g112kcal18.7g0g4g0g
Ruokakerma ingman 5%60g51kcal2.1g3.6g3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original10g6.7kcal0.4g0.8g0.3g0.3g
Valkosipuli 7.1g7.7kcal0.6g1.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g21g16kcal0.9g2.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g434kcal45.4g16.8g20g1.4g
Valittu annoskoko190g217kcal22.7g8.4g10g0.7g
Annoskoko puolitettuna95g109kcal11.4g4.2g5g0.4g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547