Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 891g1115kcal187.2g0g40.1g0g
Ruokakerma ingman 5%601g511kcal21g36.1g30g0g
Dijonsinappi, Maille, Original95g67kcal3.8g7.6g2.9g2.9g
Valkosipuli 71g77kcal5.6g11.6g0.4g1.5g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Ruokasuola jodioitu 2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g210g156kcal9.5g27.1g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3800g4340kcal454.6g166.4g201.8g14g
Valittu annoskoko1900g2170kcal227.3g83.2g100.9g7g
Annoskoko puolitettuna950g1085kcal113.7g41.6g50.5g3.5g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547