Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1780g2227kcal373.8g0g80.1g0g
Ruokakerma ingman 5%1200g1020kcal42g72g60g0g
Dijonsinappi, Maille, Original190g133kcal7.6g15.2g5.7g5.7g
Valkosipuli 142g154kcal11.2g23.1g0.9g3g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Ruokasuola jodioitu 4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g420g311kcal18.9g54.2g0.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7588g8667kcal907.8g332g403.2g28g
Valittu annoskoko3794g4334kcal453.9g166g201.6g14g
Annoskoko puolitettuna1897g2167kcal227g83g100.8g7g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547