Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 178g223kcal37.4g0g8g0g
Ruokakerma ingman 5%120g102kcal4.2g7.2g6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original19g13kcal0.8g1.5g0.6g0.6g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g42g31kcal1.9g5.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g868kcal90.8g33.2g40.4g2.8g
Valittu annoskoko380g434kcal45.4g16.6g20.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna190g217kcal22.7g8.3g10.1g0.7g
Arvot/100g100g114kcal11.9g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547