Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 267g335kcal56.2g0g12g0g
Ruokakerma ingman 5%180g153kcal6.3g10.8g9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original29g20kcal1.1g2.3g0.9g0.9g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Oliiviöljy 8.1g72kcal0g0g8.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g63g47kcal2.8g8.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g1302kcal136.4g49.8g60.4g4.2g
Valittu annoskoko570g651kcal68.2g24.9g30.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna285g326kcal34.1g12.5g15.1g1.1g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547