Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 445g557kcal93.4g0g20g0g
Ruokakerma ingman 5%300g255kcal10.5g18g15g0g
Dijonsinappi, Maille, Original48g33kcal1.9g3.8g1.4g1.4g
Valkosipuli 36g38kcal2.8g5.8g0.2g0.7g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Ruokasuola jodioitu 1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g105g78kcal4.7g13.5g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1897g2167kcal226.8g83g100.6g6.8g
Valittu annoskoko949g1083kcal113.4g41.5g50.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna474g542kcal56.7g20.8g25.2g1.7g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547