Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 299g960kcal80.1g0g71.7g0g
Paprika, punainen112g29kcal1g5.2g0.4g2.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Maizena maissitärkkelys23g79kcal0.2g19.5g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.2g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Tomaattimurska Eldorado292g58kcal3.5g10.2g0.3g4.1g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl37g135kcal0.7g1g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2148g2595kcal173.2g84.2g174.4g18.8g
Valittu annoskoko1074g1297kcal86.6g42.1g87.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna537g649kcal43.3g21.1g43.6g4.7g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616