Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 399g1279kcal106.9g0g95.6g0g
Paprika, punainen150g39kcal1.3g6.9g0.6g3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Maizena maissitärkkelys30g105kcal0.2g26g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Tomaattimurska Eldorado389g78kcal4.7g13.6g0.4g5.4g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl50g180kcal1g1.3g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2864g3459kcal231.2g112g233g25g
Valittu annoskoko1432g1730kcal115.6g56g116.5g12.5g
Annoskoko puolitettuna716g865kcal57.8g28g58.3g6.3g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616