Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 449g1439kcal120.2g0g107.5g0g
Paprika, punainen168g43kcal1.5g7.7g0.7g3.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Maizena maissitärkkelys34g118kcal0.3g29.3g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 3.4g10kcal0.4g0.7g0.3g1.4g
Tomaattimurska Eldorado438g88kcal5.3g15.3g0.4g6.1g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl56g202kcal1.1g1.5g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3222g3892kcal260.2g126g261.8g28g
Valittu annoskoko1611g1946kcal130.1g63g130.9g14g
Annoskoko puolitettuna806g973kcal65.1g31.5g65.5g7g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616