Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 50g160kcal13.4g0g11.9g0g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Maizena maissitärkkelys3.7g13kcal0g3.3g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Tomaattimurska Eldorado49g10kcal0.6g1.7g0g0.7g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl6.2g23kcal0.1g0.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g432kcal28.8g14.2g29g3.2g
Valittu annoskoko179g216kcal14.4g7.1g14.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna89g108kcal7.2g3.6g7.3g0.8g
Arvot/100g100g121kcal8.1g4g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616