Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 800g2564kcal214.2g0g191.5g0g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Maizena maissitärkkelys60g210kcal0.5g52.2g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Tomaattimurska Eldorado780g156kcal9.4g27.3g0.8g10.9g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl100g360kcal2g2.7g38g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5740g6933kcal463.8g225g466.6g50.2g
Valittu annoskoko2870g3467kcal231.9g112.5g233.3g25.1g
Annoskoko puolitettuna1435g1733kcal116g56.3g116.7g12.6g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616