Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 150g480kcal40.1g0g35.8g0g
Paprika, punainen56g14kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Maizena maissitärkkelys11g39kcal0.1g9.8g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Tomaattimurska Eldorado146g29kcal1.8g5.1g0.1g2g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl19g67kcal0.4g0.5g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1074g1297kcal86.8g42g87g9.2g
Valittu annoskoko537g649kcal43.4g21g43.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna268g324kcal21.7g10.5g21.8g2.3g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616