Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 200g640kcal53.4g0g47.8g0g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.4g0.3g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Maizena maissitärkkelys15g52kcal0.1g13g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Tomaattimurska Eldorado195g39kcal2.3g6.8g0.2g2.7g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl25g90kcal0.5g0.7g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1432g1730kcal115.6g56g116.6g12.4g
Valittu annoskoko716g865kcal57.8g28g58.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna358g433kcal28.9g14g29.2g3.1g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616