Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 250g800kcal66.8g0g59.7g0g
Paprika, punainen94g24kcal0.8g4.3g0.4g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Maizena maissitärkkelys19g66kcal0.1g16.3g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.9g5.7kcal0.2g0.4g0.2g0.8g
Tomaattimurska Eldorado243g49kcal2.9g8.5g0.2g3.4g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl31g112kcal0.6g0.8g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1790g2162kcal144.2g70g145.6g15.6g
Valittu annoskoko895g1081kcal72.1g35g72.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna448g541kcal36.1g17.5g36.4g3.9g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616