Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 401g1629kcal0g400.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 860g1227kcal107.5g2.6g88.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton3276g5569kcal245.7g32.8g491.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 500g1714kcal50.9g349.7g6g17.5g
Kookoshiutale 295g1949kcal24g18.9g190.3g48.1g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g704g2817kcal0g697.3g0g0g
Saksanpähkinä 1147g7799kcal168.6g37.8g747.7g182.3g
Kinuskikastike (Rainbow)2048g6347kcal55.3g1269.5g108.5g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)729g5248kcal0g0g583.1g0g
Leivinjauhe 41g72kcal2.1g15.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g68743kcal1308.2g5650g4430.2g496.2g
Valittu annoskoko10000g34372kcal654.1g2825g2215.1g248.1g
Annoskoko puolitettuna5000g17186kcal327.1g1412.5g1107.6g124.1g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.2g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710