Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 82g332kcal0g81.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g18g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton668g1136kcal50.1g6.7g100.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 102g350kcal10.4g71.3g1.2g3.6g
Kookoshiutale 60g398kcal4.9g3.8g38.8g9.8g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g144g575kcal0g142.2g0g0g
Saksanpähkinä 234g1591kcal34.4g7.7g152.5g37.2g
Kinuskikastike (Rainbow)418g1295kcal11.3g259g22.1g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)149g1071kcal0g0g119g0g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g14023kcal266.8g1152.4g903.6g101.2g
Valittu annoskoko2040g7012kcal133.4g576.2g451.8g50.6g
Annoskoko puolitettuna1020g3506kcal66.7g288.1g225.9g25.3g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.2g22.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710